SUSHI EN SPARERIBS COMPANY

SUSHI EN SPARERIBS COMPANY Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 212 beoordelingen
20 feb 2020 om 13:42 Fantastisch weer. plus wat extras omdat er iets vergeten was bij de vorige bestelling. Zeer attent!
20 feb 2020 om 10:44 Heel lekker en snel bezorgd. Erg tevreden!
16 feb 2020 om 19:52 Ondanks het feit dat Storm Dennis behoorlijk los ging rond het tijdstip van bezorging, waren ze maar iets te laat. Het eten was heerlijk en bezorgster erg vriendelijk! We gaan zeker nogmaals bestellen!
15 feb 2020 om 20:03 Heerlijke sushi. Bezorger had me gebeld of hij eerder kon bezorgen en ik was toevallig eerder thuis.
15 feb 2020 om 8:08 De pokebowl was heerlijk..netjes op tijd besteld. Eerder dan gedacht.
14 feb 2020 om 21:15 Goed eten!!
10 feb 2020 om 6:34 Heerlijke sushi! Was er erg snel. De Warme gerechtjes waren ook echt warm. Al eerder besteld en dat ga ik ook zeker vaker doen
2 feb 2020 om 20:43 Super snelle bezorging. Het eten was vers en erg lekker! Zeker voor herhaling!
2 feb 2020 om 19:01 Het eten was lekker! En de bezorgingstijd was snel! Sneller dan de aangegeven tijd.
31 jan 2020 om 20:41 Bezorging was 90 minuten te laat, in totaal 2,5 uur op mijn eten gewacht. Het eten was ook niet goed meer warm. Ook de telefoon werd herhaaldelijk niet opgenomen. Al met al een erg vervelende ervaring.
27 jan 2020 om 9:50 Dik half uur te laat, dus koude spareribs. Sushi was goed.
27 jan 2020 om 7:27 Helemaal niet tevreden en 2 uur en 45 minuten moeten wachten en kreeg geen verse sushi maar gewoon uit de koelkast wat de smaak er niet beter op. Als ik bijna 3 uur moet wachten dan verwacht ik vers gemaamte sushi