SUSHI EN SPARERIBS COMPANY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 934 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi en Spareribs Company. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 22:54 Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger. Het was er eerder dan de tijd die ze hadden aangegeven.
20 jan 2023 om 20:53 Bezorging was echt top, eerder dan aangegeven, bezorger uiterst vriendelijk. De sushi daarintegen smaakte echt totaal niet vers. Ik eet met enige regelmaat sushi dus ik weet wat ik proef. De rijst smaakte waterig en verder weinig smaak en taai.
15 jan 2023 om 19:44 Het eten smaakte simpelweg OUD. Hier bestel ik nooit meer van.
9 jan 2023 om 14:01 Het was echt heerlijk en zelfs nog eerder hier dan de tijd dat ik had aangegeven Wel moet ik zeggen dat de cheeseburger en patat erg prijzig waren maar sushi was top!
8 jan 2023 om 19:18 Heerlijk! Aardige bezorger
8 jan 2023 om 19:10 De bestelling kwam maar liefst 20 minuten eerder dan aangegeven en dat was zeer welkom. De sushi was weer top, zoals altijd.
6 jan 2023 om 20:12 Eten was echt lekker... maar ze moesten volgens mij eerst de zalm gaan vissen ofzo, ik heb 1,5u gewacht, niet chill!!!!!
23 dec 2022 om 20:02 Het eten was heerlijk, lekker vers. Maar heb er wel 2uur op moeten wachten, echt bizar!
17 dec 2022 om 19:42 Duurde erg lang, mais erg droog en ribs koud. Sushi nori ook droog. Jammer prijs kwaliteit volledig in disbalans.
17 dec 2022 om 19:17 eten was super goed voor elkaar meer dan genoeg patat voor 1 persoon bij de spareribs
15 dec 2022 om 21:51 Spareribs waren erg mals zo dus danig dat ze van het bot af vielen bezorging mooi netjes binnen de bezorgtijd alleen beetje jammer dat er geen saus bij de friet zat misschien iets voor de volgende keer dat we bestellen
12 dec 2022 om 10:12 Lekkere Poke bowl, optijd bezorgd